torsdag 24 juli 2014

Bärsele??

Ni som har sett mig på tävlingar, hemma och lite överallt vet att jag har med mig min hund.. ÖVERALLT. Hon brukar få gå (ja, hon kan faktiskt gå själv) men ibland när det är lerigt, osäker miljö, jag håller lektioner, rider och hon måste följa med eller att Ida helt enkelt är trött, så brukar jag stoppa in henne i jackan. När hon sitter i jackan behöver jag något midjebälte (ofta grimskaft) så att hon inte rasar rakt igenom jackan och dessutom slits jackans dragkedja med henne instoppad där..



Jag har tidigare försökt hitta smarta alternativ, bärsjal t ex men det sliter extremt mycket på min axel och med s.k halterneck så gör det ont i nacken på bara 5 minuter. Jag har provat ryggsäck för hund men där är hon på fel sida om mig (på ryggen) och det går ju inte. Folk har rekommenderat hundväska men det är samma sak där, jag blir låst med ena handen samt får ont i axeln.

Men jag tror faktiskt jag har hittat det.. Ergo-baby.. En ryggsäck som man kan ha på magen för småbarn upp till 20kg.. Den här verkar suverän.. Ida ligger ju på sidan när hon ligger i min jacka och jag kan säkert sy ihop ena sidan så hon inte trillar ut i "benhålen".. Eller sy fast en åkpåse där inne.. hehe..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar