onsdag 3 augusti 2016

7 dgr semester, så kort, såå lång

Ohh, vilka härliga 7 dagars semester jag har haft!! Jag tycker inte jag har gjort någonting men när jag väl börjar fundera så har jag noterat att jag har faktiskt hunnit med massvis.. Vissa vill bara lata och njuta av sin ledighet och det gör jag med.. fast på ett litet annat sätt..

Först och främst så kom min underbara häst Theodór (Teo) hem till stallet. Vilket cool kille.

Han bara valsade in i stallet och ställde sig i sin box.. Lugn som en filbunke. Ute i hagen var han precis lika lugn. Vi håller på och slår ihop våra påsar så att vi kan kommunicera med varandra när vi tränar och det kommer ta sin tid men han är bara 4 år så jag har gott om tid för detta.  

Kjartan är väl inte lika förtjust i att det har kommit en ny svart kille till stallet, en som han dessutom ska gå tillsammans med.. I nuläget går de bredvid varandra men inte ihop eftersom båda är starka ledarhästar och slåss faktiskt ganska mycket mot varandra genom boxväggen.. 

Jaa, vad har jag mer gjort?? Motorsågat förstås, kapat lite också, målat 3 innerdörrar och dörrfoder.. Klippt gräsmattan, rensat gräsmattan från tistlar, rensat rabatter, rensat gångvägen till huset.. Mamma och jag har snurrat runt på olika shoppingrundor.. Målat förrådet, det som jag inte kunde göra då det var massa stockar i vägen tidigare.  Skurat alla golv, piskat alla mattor.. Tvättat massvis.

En av högarna jag har kapat.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar