måndag 8 augusti 2016

Fullt ös på helgen

Ingen ridning den här helgen för jag tyckte att hästarna hade skött sig så utmärkt under veckan så de fick vila.. Jag, däremot, fick inte vila.

Fredagen blev det till att bygga en lunchhage till Teo (eftersom jag hade tagit ner den när han anlände) och sedan passade jag på att mocka båda hagarna. Borstade av hästarna och städade upp i stallet.

Lördagen blev det en snabbis i stallet på morgonen för att släppa ut hästar och mocka och sedan vidare till mamma där vi då åkte till IKEA (vad annars?) och köpte lite belysning till deras hall, kollade på kök och jag köpte en stekpanna plus ett parasoll.. Jag slog på stort alltså :-)
Sedan till Rusta för att köpa lite husgeråd, mamma köpte lite belysning - den här gången till stearingljusoch så varför inte till Kappahl/Lindex (hittade dock inget av intresse).. Och så förstås, Börjes!! Där inhandlades huvudlag till Teo och så 2 billiga pikétröjor till mig.

Vidare hem till mamma och så blev det till att testa belysningen - perfekt - och så passade jag på att klippa deras gräsmatta.. Visade mamma lite om internetbanken också..  Sedan till stallet och ta in hästar, fodra och så vidare hemåt där jag då började dammsuga hela hemmet.

Söndagen blev stallet tidigt på morgonen, mocka, fodra och så hemåt igen. Klyva lite ved och så klippa min egna gräsmatta och sedan altan med en god bok. Underbart att ta det lite lugnt ibland.
Stallet på kvällen och så fodra, ta in hästar och borsta lite. Satte upp lite krokar till hela stallet och sedan.. så var det dags att sova..

Skön helg..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar