måndag 25 maj 2015

Myshelg

Det är som alltid fullspäckat på helgerna nuförtiden. Den här gången tar vi en bildvisning..

Fredag: Träning på ridvolten. För er som har Facebook kan se det här:  https://www.facebook.com/gunilla.hallmer/videos/947868731920239/?pnref=story
Ida fick hänga med i jackan när jag tränade då det var många som skulle rida på volten, i normala fall sitter hon i mitten på ridvolten när det bara är jag och Nilla som rider där.

Jag rensade rabatten vid ena sidan av huset. Tog bort jord från stenen som är närmast huset och hittade en lejonhjärta på tomten som jag satte där. Rosor från mamma & pappa fick också planteras där.

Lördag:
Mamma kom över och vi rensade den här stenen från jord och rötter. Slätade till marken nedanför
Jag klippte gräsmattan och diket framför huset
Vi satte upp min nya postlåda jag fick i julklapp. 
Vi tittade på melodifestivalen. 4 bra låtar var det på hela festivalen, Sveriges, Rysslands (men hon såg galen ut när hon sjöng), Italien (fast då i ett operahus) och Israel (bra sommarpartylåt).. Men vi tvingade oss att titta på alla och invänta vinnaren.. Rätt ok att Sverige vann, bra låt och bra scenframträdande.. Men vi var rätt trötta efteråt. 
Söndag: Vi tog en härlig ridtur längs med vallar och in i skogen. Underbart.
Vi gick omkring och snackade om förändringar av huset. T ex att alla träd runt huset ska ner och det ska målas osv.  Men att vi har gjort så mycket med huset på bara 1 år. 


Vi upptäckte att trots hård hantering av baksidans mark så kommer orkidéerna..

Sen drog jag iväg för att hålla lektion och mamma åkte hem. 

Väl hemma igen så var tomten fylld med dessa underbara varelser. Nu är det sommar kan jag säga.
Efter en varm och härlig helg så var både Ida och jag väldigt trötta och vi tog det lugnt på sena kvällen och gick och la oss medan solen ännu sken - vid 22-tiden..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar