torsdag 14 mars 2019

Vad har hänt på tävlngsfronten??

Men alltså?? Jag kollar och kollar på den här Indata där alla tävlingar finns.. Men det finns ju knappt några i Stockholmstrakten!?!!!


Titta här.. Först och främst, jag saknar fortfarande information om VAR tävlingen äger rum.. Var i Sverige finns t ex Ofeigur, eller Gerstorp? Måste man vara expert på alla föreningar i hela Sverige? Nej men då måste man klicka sig in på varje tävling för att överhuvud taget förstå var i landet tävlingen håller rum.

Och som jag kan se det, finns det knappt inte en enda tävling i Stockholms-regionen under april/maj. Inte på den nivå vi är i vilket fall..

Sorry Indata men jag gillar Icesale. Den är lättanvänd, smidig och innehåller all information man önskar. Lätt överskådlig sida. Varför kan inte vi bara gå över dit, varenda förening?  Ser ni skillnaden?? Den översta är från Indata.. och den här under är Icesale (klicka på bilden så blir den större så ni kan läsa)Har Stockholm helt plötsligt valt att sluta med att ha tävlingar? Ser bara 1 enda förening och det är Stormur som anordnar tävlingar i Stockholmstrakten.. Men vad är det här??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar