måndag 2 oktober 2017

Hektiska helgen

Fredagskvällen blev en smula o-organiserad..  Det var flytta skåp hit och dit samt tömma hela fikarummet så att en stallkompis kunde sätta upp sadelhängare.  Sedan hem sent på kvällen och soova.

För att gå upp på lördagen och fodra, släppa ut hästar, mocka, väga hö och sedan dra till brorsan för att gräva.. Johorå, det blev rejält mycket gräva! Han håller på och byter ut avloppet och tydligen är rören ingjutna i golvet så efter att det var borta - betongen alltså, så var det dags för mig att tömma ut allt och gräva upp allt grus som låg där.. Ca 400 liter grus!! Underbart.

Sedan till föräldrar för att ta ett litet bad och så ta med mamma till stallet och så skötte vi om hästarna en stund för att sedan åka hem till mig. Sooova..

Söndagen upp igen och fodra, släppa ut hästar, mocka, väga hö. Men sedan på med släpet, packa släpet och så åka till MarmaTorp för att rida för Peter Häggberg. Teo var väldigt trött första lektionen och jag töltade, travade, galopperade på volten för att visa upp vad vi har tränat på. Peter tyckte det såg bra ut, han börjar bli starkare och starkare och Peter sa till mamma att "snart så sitter alla 6:or"..
Ut i gästhage och vila en stund för att vi skulle kunna titta på alla ekipage och lära oss så mycket som möjligt och så äta lite god lunch.. Sedan var det dags igen för mig, Teo var mycket piggare första 15 minuterna och sedan tappade han orken.. eller lusten? Då gick vi ut på rakbanan!! Teo behöver draghjälp ibland och NU fick vi det!! En fux skulle öva flygande pass och då kunde jag ta rygg på fuxen och träna mera tölt.. Jorå, det gick bra.. Taktren och fin med lagom energi.

Efter detta så tog vi en liten paus, packade in Teo i transporten och åkte till stallet igen. Ut med Teo i hagen och så började vi sätta upp skåpen. Sedan åkte föräldrar hem (pappa hämtade upp mamma) och jag städade upp i fikarummet så att stallkompisen kan sätta upp tränshängarna..

Det blev superfint med alla våra nya planer - och nu är det rent och organiserat i sadelkammaren!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar