onsdag 6 februari 2019

Ingen tävlingslust

I normala fall skulle jag spritta av tävlingssug just nu, då jag brukar börja träna upp hästar under vintern för att sedan skörda frukten av träningen under våren och sommaren. För så är det ju, man tränar och tränar för att "fylla på och bunkra" under hela vintern för att sedan "tömma lagret" under våren och sommaren.. Sedan får man fylla på igen. Att tävla tar mycket energi och kraft av hästen, det får man inte glömma.
Mamma & jag på tävling

Men.. det här året.. jag vet inte.. Jag har tappat sugen lite.
 
Jag älskar att tävla, tro mig, men det känns inte jätteviktigt längre. Jag vet inte om det beror på alla regler som finns numera eller det faktum att Teo inte riktigt är där ännu. Eller så är det alla inlägg och hmm... gnäll om tävlingarna som gör att jag har tappat sugen. Eller så är det så att alla tävlingar blir fulla på väldigt kort tid. Eller så saknar jag Brana och Kjartan för mycket.
Och det kostar rätt mycket - jag vet att det kostar pga att allt kostar, jag klagar inte på det sättet - men det ÄR dyrt och man vinner ju inget tillbaka, förutom att det är roligt. Visst, man kan vinna lite saker men när jag tävlade storhäst, så kunde man åtminstone få tillbaka hela anmälningsavgiften om man vann..
 
Eller så är det helt enkelt en kombination av allt!!
 
Tränar, det gör jag alltid - det är en riktig favorit för mig. Jag riktigt älskar att jobba med hästar och kommer nog alltid tycka att det är roligt.

Ridvolten med dess extremt fina utsikt.

Vi får se om jag kommer tävla i år. Säkert blir det någon tävling men i nuläget känns det inte alls viktigt eller ens något jag tänker på. Jag kollade lite snabbt på Indta men stängde ner sidan rätt fort. Det fanns inget som intresserade mig. Konstigt faktiskt. Jag har alltid varit en tävlingstok. Kanske blir mer intresserad när det blir varmare ute.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar