måndag 18 februari 2019

Årsmöte med klubben

Igår var jag på årsmöte för Stormur. Jag är som sagt medlemsansvarig vilket innebär att jag tar hand om alla medlemmar som finns på IdrottOnLine. Lite stökigt ibland men mestadels så går det ganska lätt, särskilt det här året då jag kan systemet mer. Men det är klart, misstag gör jag..

Så jag mötte min stallkompis på Såstaholm och vi gick upp till mötet. Enkla möten det här men det var väldigt roligt att se att det var en del som hade kommit, förra gången jag var där var vi typ 10 personer exkl styrelsen men nu var det åtminstone 30 personer. Urdåligt egentligen med tanke på att vi är 440 medlemmar.. Men så är det väl alltid, alla vill vara medlemmar för att få tidningen och/eller tävla men få ställer upp på möten eller hjälper till med saker som t ex sådant som jag gör. Men ju fler vi är som "arbetar" desto mindre är det att göra för de få som då gör det lilla extra. Så jobbigt är det faktiskt inte att ställa upp, snittar man ut min tid så är det säkert bara 5 minuter per dag.

Extra roligt var det den här gången då jag blev en av årets Stormuriter!! Inte alls vad jag hade förväntat mig och jag blev väldigt överraskad och glad!!

Fick väldigt vackra blommor och ett brev samt Stormurs nya västar.. Inte alls dumt..


 
 
Det känns som om Stormur har börjat satsa på att bli en klubb-klubb igen och inte en tävlingsgrupp bara. Det tycker jag är bra! För ridning är så mycket mer än bara tävling, det är mer träning och fritid än tävling. Jag tror nog att majoriteten av våra medlemmar är mer för fritidsridning och hållbar häst än att flasha runt på tävlingar..

1 kommentar: