fredag 2 september 2016

Ridning ridning

I onsdags var det en superduper kväll.. Jag började med att ta ut Teo på en liten gräsrunda - alltså att han fick beta en stund där det fanns massa gräs och sedan så tränade vi lite på ridvolten. Han känns lite seg, lite trött. Jag vet inte om det är för att han sätter päls, är trött av värmen eller helt enkelt är trött på ridvolten.. eller en kombination av allt.

Så, jag drog iväg en liten stund ut också på grusväg. Då blev han lite piggare men inte så jättepigg.

Kjartan fick också komma ut på en runda med mig. Alltså jag red ut på honom. Mycket roligt och även han tyckte det var kul..

Torsdagen var jag slut. Det var många intryck på nya jobbet, massa matematiska termer och en hysteriskt massa att lära sig. Men jag har nog aldrig känt mig så välkomnad på ett nytt jobb. Allt var redo för mig.  Så jag åkte till stallet och bara sa "Hej" till hästarna och åkte hem för att sova.

Ikväll (fredag) blir en aktiv kväll. Jag ska försöka bygga upp hagen som våra pojkar ska gå i. Det är stolp som ska upp, skjul som ska upp.. Så att vi inte behöver göra alltför mycket imorgon lördag, då det tydligen ska regna utan kan släppa ut pojkarna mer eller mindre på en gång på morgonen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar