tisdag 29 maj 2018

Byte av hage

Jamen då hände det som inte borde ske.. Teo och Kjartan har haft det jätteskönt i sin "tjockis-hage" men desto värre har då de andra två som går i hagen bredvid, "mager-hagen", inte tyckt att det har varit ok. Så de har slagits.. Slagits så pass mycket så de har skadat sig.

Dessa två är båda i mellanrang och eftersom bristen på ledare, som då är Teo, inte var på plats så har de slagits. Ingen ledare som har strukturerat upp de ranglåga pojkarna och sett till att de har hållit sig på mattan.. Så tyvärr blev båda skadade. Inte allvarligt men det är blodvite och svullna ben.

Så nu har Kjartan blivit ensam i sin lilla hage, han är van att gå själv och jag tror han gillar att "lukta på blommorna" och vara för sig själv. Han kan äta i lugn och ro, utan massa hästar som puttar honom hit och dit, då han är lägst i rang och busar inte så gärna. Han är ju pensionär..

Teo har fått gå in till de andra pojkarna för att styra upp flocken. Han behöver inte göra särskilt mycket, han bara visar sin pondus, ruskar lite på manen och så är flocken lugn.

Så, nu hoppas jag att de är lugna och fina i flockarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar