tisdag 28 februari 2017

Vårkänslor

Det märks att det börjar bli vår i luften, även om snön och isen håller sitt grepp om stallet än så länge. För mina pojkar börjar få rejäla vårkänslor. De busar som aldrig förr och Teo kan vara rätt hårdhänt ibland mot lille gubben Kjartan..

Igår så upptäckte jag att det satt fast något under Teos hov.. 


Det var en bit av Kjartans man, med hårrötter och allt?!? Nu kan man undra vad Kjartans man gör i Teos framhov men jag har ju sett dem stegra mot varandra tidigare så de har säkert stått lite på bakbenen och då har väl Teo fastnat lite i Kjartans man. 

Jag hoppas de håller sig till lek men eftersom båda är rätt hingstiga, det börjar dofta väldoftande brudar i området och de har inte mycket annat att göra i hagen så ökar risken för att det blir en mer hårdhänt variant av "bus".. Blir det för hårt så måste jag dela hagen (igen). Lille gubben Kjartan ska inte behöva skadas pga att Teo är tuff.. Eller så får jag byta hage till en mer rolig hage som har mer att erbjuda. 

Vi får se... 

Borstade av båda rejält igår men de fick vila igår - jag rider oftast varannan dag eftersom Teo fortfarande är ung och enligt mig ska inte tränas så hårt som en vuxen häst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar