måndag 13 februari 2017

Underbar födelsedagshelg

Alltså kan man ha en bättre helg än den som har varit?? Jag tror knappast det.. 

Lördagen kom mamma över till stallet och vi tog en härlig ridtur i skog och mark. Teo töltade på som aldrig förr  - ja, visst det är lite hoppsaskutt, lite grisepass men jag känner att det kommer mer och mer.. Kjartan gick som ett ånglok i tölt med mamma på..  Vi båda tyckte ridturen var magisk..

Sedan vidare till Hööks för att köpa ett par ridbyxor. Mycket fina och jag känner att mitt ridsug börjar öka enormt nu, efter höstens alla händelser. Alltid roligt att se lite fräsch ut när man rider.

En härlig promenad med mamma, Molle och Ida och vi lyssnade på fåglarna som kvittrade och våra hästar i hagen som busade för fullt.

Njöt av lördagen hemma senare och senare på kvällen så tog jag in hästarna..

Jaja, det är en höstbild men ibland behövs lite piggare bilder än snö och två hästhuvuden :-)


Söndagen började med att få upp Ida ur sängen!! Hon ville inte gå upp och gå ut i kylan..

Sedan stallet för att morgonfodra, släppa ut hästarna och så mocka lite. Tjattrade med en stallkompis en stund i stallet och så hem igen. Bakade falska potatisbakelser


Sedan kom föräldrar och moster över för att gratulera mig på födelsedagen.. Mycket trevligt och jag "tvingade" ut mina föräldrar på en promenad i solskenet med hundarna. Det blev en lite längre promenad än planerat men det gick bra ändå. Vi snackade, njöt av varandras sällskap och så njöt jag av min present - hemmagjord gnistgaller, tillverkare Pappa 


Superhärlig helg.. Underbart väder..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar