måndag 30 mars 2015

Tydlig Brana

När jag rider Brana i skritt så rider jag med lindor på veterinärs inrådan. Jag måste skydda senorna och eftersom Brana får skavsår av senskydd så blir det lindor.

Men hon är ju lite rolig den där Brana.. För jag lindar henne och så rider vi ut.. Nöjda och belåtna.

Men efter ridningen, då ska LINDORNA AV och därmed basta!  I helgen tog jag inte av dem direkt utan tänkte att hon kunde äta lite mer av sitt frukosthö innan jag tog av henne lindorna. Det fungerade inte alls.. Hon krafsade och krafsade i hö:et och eftersom jag inte reagerade tillräckligt och kom in i boxen - jag satt och drack kaffe - så la hon sig ner.. Platt fall rakt ner. Helt och hållet på sidan. Vägrade röra sig.. 

Så jag fick helt sonika gå in till henne, be henne resa på sig och snabbt som attan ta av lindorna.. Då kunde damen behaga äta igen.. Suck.. Denna roliga bestämda knasboll till dam jag har.. 

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Tänkte bara skicka över ett tips. Har du prova Medic Hotters? Så slipper man linda benen, går snabbt att sätta på och ta av med kardborrband och dom är mjuka :)

  Vi hade det på vår gamla Stormur jämt när vi red efter en skada han haft.

  //Anna och Tritla

  SvaraRadera
 2. Medic Hotters verkar vara f.d Vulcanskydd? Jag hittade bara en affär som sålde dessa och inga bilder. Om det är mjuka skydd så är det inte det bästa, Brana behöver nämligen stöd & skydd. Inte bara skydd.. Men superbra tips och jag ska hålla ögonen öppna efter dessa.. Jag tycker dock inte det är så jobbigt att linda henne - tar ca 30sek..

  SvaraRadera
 3. Dom är mjuka, men ger bra stöd trots sin mjukhet. Jag har kvar infobladet hemma i en pärm som jag kan mejla över till dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAA :-D

   anna.christina.pettersson@hotmail.com

   Radera