tisdag 18 november 2014

Grusväg med Kjartan & Nilla

Vi tog en liten runda igår i stallet. På med prylarna på Kjartan, fram med reflexer och pannlampa, in med Ida i jackan och så ut tillsammans med Nilla & Svipa.,.
Skön runda men en kort runda, eftersom Kjartan ändå inte går så mycket längre och har ålder på sin sida som säger att man behöver inte jobba så mycket.. Men det blev ändå lite skritt, lite trav, lite tölt och vi mös i stora lass.

När vi sedan släppte ut dem så har de alltid varit vana vid att hösilage ligger framme till dem i hagen och gissa om de blev förvånade :-) !! INGE HÖ!!!! VAR ÄR HÖ:ET???
Kjartan gick med mulen i backen och spårade överallt, Svipa såg mest förvånad ut och stod och stirrade på oss, Brana sprang överallt och kollade om det fanns utlagt på något ställe som det aldrig tidigare har funnits på.. Men nääee, inge hö..

Nilla & Jag gick upp tillbaka till stallet och såg 3 snopna hästars ögon stirra efter oss. Kjartan t om gnäggade några gånger för att säga att vi hade missat något här i hagen...Sötnos..

Någon kvart senare tog jag ner bilen och alla 6 säckar (2 per fodringpass) ner till hagen, plus några vattendunkar och så äntligen fick de sitt hösilage. Ordningen var återställd..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar