onsdag 1 april 2020

Volt och Tråk..

Jag är så trött hela tiden.. Det är så tråkigt, när man vaknar är man trött, när man jobbar är man trött och när man är i stallet är man trött. Allt känns tungt och slitet. Jag vet inte riktigt varför, min stallkompis känner likadant, kanske är det för att det inte har varit någon bra vinter med snö eller så är det detta C-virus som tär på en - eftersom man inte har samma frihet som tidigare. Men nu har jag bestämt mig att nu får det vara slut på detta!! Jag ska vara energisk och pigg som jag brukar vara och det börjar som alltid med attityden! Så från och med idag ska jag vara pigg.. Så enkelt är det.

Igår red jag på volten. Jag red inte så länge eftersom Teo är nyskodd men en liten snurra blev det. Faktum är att det blev en snurra, en åttavolt i tölt. Runt, runt runt och öva omställning, halvhalt, omställning. Fokusera på de små detaljerna, tydlig halvhalt, tydlig omställning, vikt rätt, axlar rätt, skänklar rätt. Det är svårt att rida en åttavolt faktiskt, svårt när tekniken kräver mer.

Efter detta fick hästarna gå ut i hagen igen, jag åkte hem och lekte med Ida en lång stund. Jag tror hon behöver lite mer uppmärksamhet på kvällarna, oftast "dör" jag i soffan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar