onsdag 24 juli 2019

Spakur & Vaccination & Bygge

Nu har vi fått en ny kille i flocken!! Han heter Spakur som tydligen betyder klok. Det är min stallkompis dotters häst som hon ska rida och kanske tävla på. Spakur går i nuläget i en hage bredvid våra, för att vänjas in hos oss och så står alla inne under nätterna för att minimimera risken med att något händer på nätterna.  På lördag ska de släppas ihop och därefter gå tillsammans dygnet om ute.

Våra killar fick sin vaccination & botulism spruta i tisdags så nu får de alla vila. Rätt skönt med tanke på att det ska vara värmebölja nu.

Vilket passar mig perfekt då halva min familj är hemma hos mig och bygger! Jag jobbar och de är hemma och bygger hemma hos mig, kan det bli mer perfekt än så??  Jag har en diger lista på saker som ska göras och de attackerar listan med energi och positivitet. Mycket är redan klart och mer kommer bli klart innan de åker hem. Jag försöker hjälpa till så mycket som möjligt på kvällarna.
Men det är imponerande hur mycket de hinner göra på en dag!! Jag är sååå tacksam!

Ingenting är klart ännu på bilderna men det ger ett ganska bra hum om hur det kommer se ut.

Så här såg det ut förut. Ett trä-valv som var rätt murket och så en gammal fönsterspaljé till grind.

Och så här ser det ut nu. Ett nytt valv av armeringsjärn och nya stolpar och ny stenbelagd trappa med en gång upp av plattor.

Så här såg det ut före.. Gammal gärdsgård, inte fult men slitet.
Och så här ser det ut nu. Nytt staket med nya stolpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar