tisdag 26 augusti 2014

Regn & Hagel

Det blev en liten skrittträning med Brana på ridvolten igår.. Det hade regnat men slutade precis när jag skulle gå ut och eftersom Brana har varit lite stökig när jag har ridit så tänkte jag att det kanske var för att Svipa inte var med.. Det är ett nytt ställe för Brana och jag har nästan glömt bort hur hon brukar vara på nya ställen, feg och vill alltid ha sin bästa vän med sig..

Så Nilla & Svipa följde med ut för att stå vid ridvolten och glo medan jag red i ca 20minuter. Hehe, det började spöregna så fort vi kom ut från stallet och sedan haglade det med full kraft. Varken Nilla eller jag hade regnkläder på oss så vi blev rätt blöta. Men Brana var lugn och fin och jobbade bra i skritten med åttavolter, sidvärtsrörelser, halt.  När jag var klar, då slutade det att regna - typiskt.


Sedan fick faktiskt alla våra pållar på sig regntäcken, det är ju +7 grader på nätterna och regn.. Brana är en frysskit och Kjartan är gammal så jag vill skydda dem lite. Ser att det var klokt idag (dagen efter) då det spöregnar just nu..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar