fredag 8 augusti 2014

Lilla Farbrorn & Långa Anna

Det blev till att rida ut den här gången med Kjartan och det som är roligast är att Nilla & Svipa hängde med. Det blev en lätt liten runda längs med grusvägen på max 20 minuter. Vi måste ha sett roliga ut för storhästfolket, en liten gammal svart häst (farbror) och på honom en lååång Anna med ben ner till hans framknän.. I min jacka satt även lilla Ida..  Ja, jag vet att det inte är jättesäkert att ha Ida med mig på turerna men eftersom jag kommer direkt från jobbet och kan inte/vill inte lämna henne i bilen eller i stallet så får hon hänga med. Hon är ju van att hänga med så hon sitter lugnt och säkert i min jacka. Jag har t om ridit långtur med henne på det här sättet. Problem blev det dock för helt plötsligt ansåg Kjartan att han skulle trava. Ida höll på att flyga ur jackan då Kjartan har en stor fjädrande trav.. Men allt gick bra. Vi (Ida, jag och Kjartan) red hemåt efter en liten stund medan Nilla & Svipa fortsatte träna efter denna lätta uppvärmning.


Sen kom det sötaste som jag någonsin har sett.. En liten minishettis ska bo i vårt stall och gå med stallets största häst! Otroligt söt med en stor integritet, inte röra bara titta....

Kan säga att numera är våra isisar rätt stora om man jämför med den här lilla som får plats mellan mina ben och det finns fortfarande luftutrymme kvar mellan mina ben!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar