tisdag 10 juli 2018

Bränd hage, vilat klart

Nu har mina killar vilat klart!!. Japp, de har bara fått 1 vecka men jag vill inte låta dem vila längre. Så ikväll eller imorgon börjar vi träningen igen.

Vi får se om det blir någon tävling i höst men rent ut sagt så frestar tävlingar mig inte så mycket längre.. Tro mig, jag älskar att tävla men denna iver som numera finns på tävlingar och det faktum med alla konstiga nivåer samt att tävlingar blir fullbokad på typ 5 minuter efter att de har "släppts" för anmälan gör att jag tappar sugen. Tråkigt men så är det. Kan även ha att göra med att Teo inte riktigt är klar också.

Vår hage är sönderbränd!! Jag trodde inte det kunde ske i vårt stall men jajamän, hagen är brun. Det finns knappt något bete kvar och trots att hästarna ser fina ut så är det väldigt lite bete. Nu är det mer brunt gräs de petar i sig som bara ger bukfylla. Så vi kommer bygga till hagen en smula och ta av marken som finns runtom. Lite grindar och sådant så vi kan öppna eller stänga hagarna beroende på behovet.  Det är bra tur att vi har grovfoder så det räcker till våra hästar i vinter.. Tack och lov för vår höbonde som lyckades få till rätta mängderna - lär nog öka i pris också men det får så vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar