onsdag 20 december 2017

Nu får vi sällskap!

Teo och Kjartan kommer få sällskap i hagen i form av liten ponny och senare en isis.
Det ska bli så roligt och skönt för mig då jag har skött hästarna helt själv 365dagar under 2017. Det har fungerat men ibland skulle det vara skönt att få en hemma-morgon på helgen.
 
Dessutom så är Kjartan rätt gammal och även om han är pigg och fräsch just nu, så vet man aldrig med äldre hästar. Jag har haft många tankar på hur jag ska göra när han går bort..  Även om jag tror att jag kommer köpa en ny unghäst så är det ändå ett orosmoment att ha Teo ensam. Jag vill dessutom att Teo rör på sig mer i hagen, leker mera och inte bara står där och nu kommer det nog bli så för ponnyn är rätt lekfull.
 
Men nu har Therese beslutat sig att hon ska köpa en islandshäst, så att både hon och hennes växande dotter ska kunna rida och vi ska faktiskt åka och titta på några i helgen. Det här kommer bli riktigt bra för vi båda är aktiva & starka samt påhittiga när det gäller att underlätta fodringspassen, skötsel av hästarna och hanteringen . Det ska vara lätt både för oss och för hästarna.
 
Så hennes hästar kommer också ha automat i boxarna för kvällsgivan (mina automater) och så har vi en automat i hagen för lunchfodring (hennes automat) och så isolerade vattenbaljor i hagen (både hennes och min balja).  
 
Det här är så otroligt bra så jag kan inte tro det är sant. Therese m. familj och lilla ponnyn Robin Hood samt du okände isis är så välkomna!!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar