fredag 13 september 2019

StormurMästerskapen 2dgr till 1 dag

Sååå tråkigt.. Stormurmästerskapen som äger rum den 21-22 september har igår meddelat att de kommer ändra tävlingen från 2 dagar till 1 dag plus att de tar bort passgrenarna. Anledningen till passgrenarna är att de inte får ihop tillräckligt med domare - det kan jag förstå, tråkigt dock att de inte säkrade upp domare före de la upp tävlingen men mycket kan hända under tidens gång..

Men att de ändrar från 2 dagar till 1 dag - jättetråkigt. Anledningen var ingen såvitt jag kunde utläsa... Jag hade sett fram emot min första 2-dagars tävling med Teo, ja - förhoppningsvis finaler på söndagen då men det hade varit så trevligt med en hel helg tävling. Att de också ändrar detta med bara 1 veckas förvarning, inte heller så roligt. Jag har ju bokat box för hela helgen och dessa pengar lär jag inte kunna återfå. För en dags tävling hade jag lika gärna kunnat ha Teo i transporten.

Men men, jag vet inte anledningen till denna förändring och det finns säkert någon vettig men jag tycker ändå det är synd. Det är lite mer tävling när det blir fler dagar än 1 dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar