torsdag 11 maj 2017

Träning träning

Vilka mysiga hästar jag har!! Jag kan inte säga det alltför ofta och känner mig väldigt glad över dessa två glada pigga friska herrar..

Jag kom till hagen för att hämta in dem och båda kom galopperandes till mig - som alltid - och så tog jag in dem..

Borstade av Kjartan och så blev det lite longering för honom. Han var pigg och ville galoppera en hel del, vilket han fick göra.. Kjartan får mer eller mindre bestämma tempot, då  han är lite äldre och jag vill inte pressa honom till att springa på när han inte orkar.. Efter lite varvbyte och trav, galopp i båda varven så avbröt vi och jag tog in honom..

Borstade sedan av Teo och satte på honom sadel, träns för att sedan ta ner honom till ridvolten. Övade på vår lilla åtta-volt i skritt och sedan öka samlingsgraden med skänkelvikningar och sedan fortsatte till tölt.. Övade en stund på ridvolten för att sedan rida på grusvägen i tölt, trav och sidvärtsrörelser. Efter en liten stund avbröt jag, då han gick så väldans bra och satt av och ledde hem honom...

Efter lite avborstning på båda så satte jag på dem grimmorna igen och ledde tillbaka dem till sommarhagen där de sakta gick iväg och betade..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar