tisdag 9 maj 2017

Då var stora stallet fullt

Nu har jag annonserat lite efter stora hästar och simsalabim dök det upp ett gäng hästar. Nu är stora stallet fyllt med totalt 9 härliga hästar och ponnies - plus deras ägare och massa medryttare. Ett underbart gäng människor som älskar att rida ut och som ställer upp för varandra.
Tänk att det gick så lätt att fylla stora stallet?!?!!

I min lilla stalldel - där det kan vara 5 islandshästar totalt eller 3 stora hästar plus mina 2 isisar - är det i nuläget en besökshäst och mina 2 islandshästar. Besökshästen har haft det lite besvärligt i sitt gamla stall och behövde en akut förflyttning men ska flytta inom några veckor igen.  Sedan är det åter bara mina 2 igen.

Det var förbaske mig va svårt det var att hitta islandshästar?! Stora hästar och ponnies kommer rusande till stallet då det både är billigt, nära kommunikationsmedel och härliga ridvägar men islandshästar verkar vara kräsnare? Eller??  Jag tycker i alla fall att stallet är perfekt för islandshästar och mina hästar stortrivs i stallet och i hagarna..


Tidigare har man jobbat hårdare i isis-delen men numera är livet så mycket enklare och även hanteringen.. Men men.. det kanske är avsaknaden av ridhus eller full skötsel som behövs för att islandsfolk ska bli intresserade.. Eller lösdrift - och det kommer inte ske här.

Kul är det i alla fall att få massa nya stallkompisar och kanske lyckas vi även fylla isis-delen med stora hästar??! Vem vet??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar