måndag 11 januari 2016

Red Brana!!

Ohh, jag har ju glömt det bästa som skedde i helgen!! Jag har ridit på Brana :-D

Nilla fick ta en liten springrunda med damen i lördags för jag ville se hur hon gick och mycket riktigt, det ser fint ut. Inte en dag försent då Brana anser att hon är helt frisk och hittar på än det ena, än det andra för att sprätta bort lite energi ur kroppen..  Fick höra att hon showade rätt rejält i hagen när en person red förbi vår hage, för att bara nämna ett exempel.

Så i lördags satte jag på sadel, träns och så fick Kjartan på sig träns och Ida stoppades in i jackan och så begav vi oss ut. En liten lätt skrittrunda men jag red!! Enligt veterinär ska jag rida på som vanligt, "inte mesa i skritt", men lite försiktig är jag.  Underbart skönt och Brana hon snackade som hon alltid brukar göra när hon är nöjd med något.

Söndagen blev favorit i repris men då tog jag t om några travsteg. Hon känns jämn, fin och väldigt nöjd över att få börja göra nytta igen eller bara komma ut från box, hage, box, hage.

Så otroligt skönt att äntligen få börja rida igen!!


Och sedan fortsatte lyckan hemma då mitt vatten äntligen har börjat fungera igen. Superskönt att få duscha, diska och tvätta.. Tänk att en liten ispropp i rören kan skapa så mycket bekymmer.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar