torsdag 7 januari 2016

Återblick 2015

Ja, det är väl på den tiden man ska se vad som har hänt under året.. Väldigt bra med blogg då har jag insett för man kan gå tillbaka i bloggen och se vad som har hänt..

Det jag ser är att jag har gjort massvis med huset, likaså umgåtts väldigt mycket med familjen. Det önskar jag fortsätta med under 2016 också..
Brana har gått från dålig till bra till dålig igen. Det har nu gått ca 2 år sedan jag tävlade (2013 Geadingakeppni-SM var sista tävlingen i oktober), känns inte så där jättekul men vi får invänta tiden då vi kan fortsätta på tävlingsbanan.

Januari 2015 - Första ridturen på Brana på ett bra tag.. Underbar känsla. 

Januari 2015 - Vad vore vintern utan frysta rör? Naturligtvis fick pappa rycka in och assistera.
Mars -2015 Kjartan fick flytta ut från stona..  Brana var för elak..

April 2015. Jag var på en mycket intressant maskföreläsning..

Juni 2015. Var och firade syrran som fyllde 50år

Den varmaste juni-dagen så var Brana & jag på Peter Häggberg kurs. Den enda för detta år.

Juli-2015.. Blev mitt hus rött med vita knutar.. 

September- Vi fick nya isis-kompisar i hagen.. och vi har försökt några gånger med att slå ihop hela gänget men varje gång händer något. Numera går de särade men nära varandra. 

Hela året - har jag byggt till, byggt om, tänkt om, gjort nytt.. Hagar!! Jag tror jag har byggt om vår hage minst 40 gånger.. Det är ett evinnerligt skiftande.

December 2015.. Ja, jag fick rida hela 7 månader innan Brana blev dålig igen.. Så vi började året med skritt och halvbra häst och slutade året med trasig häst.

Men det är klart.. Gammelgubben Kjartan är fortfarande fräsch..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar