torsdag 25 maj 2023

Ida Insulinom dag 1 efter operation

 Ida är kvar på djursjukhuset dagen efter operation då de gärna vill fortsätta ge henne antibiotika intravenöst. Hon får även smärtstillande och ångestdämpande medicin - eftersom hon skriker och stökar och vill hem. Det är svårt att förklara för en voffis att de ska vara där och vara stilla så de läker..

Jag fick sms tidigt imorse att "Ida mår bra och äter, promenerar, sover och en veterinär kommer ringa under dagen", så det kändes bra. Veterinär ringde senare under dagen och jag har fullt förtroende för dessa veterinärer dock så talade den här veterinären väldigt fort och dålig svenska så jag hängde inte riktigt med på allt. Men, hon mår bra, de vill gärna behålla henne under dygnet för att fortsätta ge henne antibiotika intravenöst och de ringer imorgon och arrangerar så jag kan hämta henne imorgon.  Sedan sa hon något mer men det hörde jag inte/förstod inte vad hon sa. Det räckte med "hon mår bra, för säkerhets skull mer antibiotika", så är jag nöjd. 

Har jag satsat så här mycket pengar redan nu så kan ett dygn till på intensiven inte göra så stor skillnad och det är för Idas bästa intresse, att jag sedan är orolig är bara onödig fakta. 

Vi kan lugnt säga att jag har sovit otroligt dåligt under hela denna händelse och det kommer inte bli bättre inatt. Ätit har jag knappt heller gjort så idag lagade jag mat - det var gott. Nu försöker jag få tiden att gå så jag kan få se henne imorgon, längtar.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar