onsdag 1 juli 2020

Älskar mitt försäkringsbolag, Folksam

                                                    
Jag verkligen älskar mitt försäkringsbolag som då är Folksam. Inte nog med att det är billigare än den gamla traditionsenliga hästförsäkringsbolaget, man får dessutom rabatt om man har fler försäkringar där samt det är enkelt att anmäla skada och de är trevliga att prata med. 

Jag har aldrig haft ett enda problem under de 2.5 åren med Brana, det bara löste sig varenda gång. Inte ett enda ifrågasättande från Folksam. Det bara rullade på och de skötte alla ärenden exemplariskt. Likaså med bilarna jag har haft, om något har skett med dem.

Jag har stött på så många folk som har såna problem med sina försäkringsbolag, det är antingen att de ifrågasätter saker som (enligt mig är självklara) och de vägrar betala ut skadesumman osv osv.  Aldrig för mig.


Nu har då Solfari skadat sig och jag försökte logga in, anmäla på nätet men fick meddelande att detta ska göras per telefon. Det var nog det enda som då riktigt "störde" min anmälan. 
Så jag ringde och kom snabbt till skadeavdelningen för hästar och en väldigt trevlig person på andra sidan. Berättade vad som hade hänt och fick rabbla upp hela fakturan för henne och så.. betalar de ut en viss summa till mig direkt. Snacka om lyx! Jag frågade faktiskt: "Men?? Bara så där? Ni behöver inget ärendenummer, ska jag inte maila över dokumenten?? " 
Och hon på andra sidan av luren sa bara att "nej, vi har allt vi behöver och vi litar på dig"..

Litar på mig... Magiska ord.. Fina ord. Så tacksam över Folksam, bästa försäkringsbolaget enligt mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar