måndag 5 augusti 2019

Semester....

...om 9 dagar (vardagar+helg är räknade)..  Har längtat till semestern!!

Dels har jag en hel del att göra hemma, redan börjat knåpa ihop min "att göra-lista" men sedan är det detta att få sova på morgonen. Njuta av tystnaden, äta min frukost ute på altan - tyst och tyst - med 6 barn & 2 vuxna i grannhuset kanske det inte riktigt är tyst.

Men det är en hel del att göra:
  • Högsta prion är att kapa ved. Måste fylla 6st fulla EU-pallar som är ca 6-8 kragar höga.
  • Framsidan måste bli klar. Staket kvar att göra, sedan ska jag så i gräs.
  • Grusa hela parkeringen. Just nu ser det ut som en halvklar gräsmatta eller bortglömd fotbollsplan. Det är små gruskorn här och där, hårdstampat jordgolv och så ogräs.
  • Slipa och måla altanfönster
  • Sedan är det vanliga jobbet; städa, tvätta, laga mat osv.
Annars ska jag även passa på att RIDA (förstås), hinna med att umgås med lite vänner, handla lite kläder och så åka ner till Linköping och träffa Solfari!! Som jag har längtat efter att få se honom och se hur mycket han har vuxit.

Teo går ensam i sin hage till oktober, mycket för att han behöver lite längre invänjning av nya hästar och så kanske kanske det kommer 2 nya valacker i oktober. Då slänger vi ihop alla på en gång - bättre superrörigt med många nya hästar än bara fokus på 1 häst.

Så jag hoppas jag hinner med allt det här på 2 veckor och så har jag den 3:e veckan till att bara lata mig. Men vi får se hur allt går

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar