fredag 3 augusti 2018

Däck, 4 glada hästar, träff hos kompis

Det blev lite tajt tidsschema igår. Började morgonen med att byta nya sommardäck, mycket välbehövligt och bilen blev nog glad. På eftermiddagen åkte jag från jobbet mot stallet och där vid grinden stod 4 hästar som mer eller mindre bönade om att få komma in i stallet. Så in med alla 4, känna igenom alla och så utfodra Kjartan.

Göra rent badkar, det är hiskeligt så fort det blir grönt i badkar, tar bara 2 dagar typ.  Fylla på detta och så vidare till kompis för lite fika och snack. Mycket välbehövligt, alldeles för sällan men det är som alltid. Man tar sig inte tid och så har det gått några månader sedan förra träffen. Måste bli duktigare på det här med att träffa vänner..

Sedan åka tillbaka till stallet, släppa ut alla hästarna, mocka boxar, sopa rent och så vidare hemåt.
Möttes av ett hem som var supervarmt. Typ 29 grader inne och väldigt kvavt. Öppnade upp överallt och så förbereda morgondagen och så var det dags att sova.
Vaknade imorse av att jag frös!!??!! Ovanlig känsla men med ca 15 grader ute och vidöppet fönster samt jag sover bara i lakan så blev det lite kyligt. Skönt, nu börjar äntligen värmen försvinna..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar