tisdag 16 januari 2018

Ny häst i flocken

Så kom äntligen lille Mestur till flocken och det gick väldigt bra. Vi släppte ut honom med de andra på söndags morgon när det var ljust ute och följande hände:

1. Teo gick fram och sa "hej - det är jag som är ledaren!" Och Mestur sa ungefär "okey, jag är liten och snäll".. Och sen var det klart
2. Kjartan kom fram och sa "Leka??" Vilket Mestur svarade "JAAA"
3. Robin (lille ponnyn) kom fram och sa "Hatar dig!" och jagade Mestur och försökte kicka honom. Mestur sprang iväg till Kjartan och skrek "Hjääälp", vilket både Teo och Kjartan gjorde och motade bort lille ponnyn..

De är lite rasister islandshästar, håller sig till sin egna sort ;-)

Men på det stora hela gick det väldigt bra och vår lilla flock har äntligen blivit en liten flock. Medan hästarna umgicks passade vi på att utöka hagen en smula, så gott det gick, och grillade och hade allmänt mysig stalldag. MER SÅNT!

Det har gått väldigt bra även under veckodagarna nu, inga skador, inga skadade staket så på det stora hela verkar det fungera bra i hagen med flocken.

Och ja, min blogg är numera "hemlig" då jag inte vill att vem som helst ska kunna läsa om mitt liv. Vill man får man hojta till att man vill läsa - men hur ska man kunna göra det när man inte ser bloggen ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar