torsdag 12 januari 2017

Blåsigt

Rätt häftigt med naturen tycker jag.. Att det finns sådan kraft i moder jord! Vinden ven lite väl mycket igår, även om jag gillar det så vill jag inte råka ut för nedfallna träd, nedfallen ljusbelysning när jag rider så jag lät det vara. Tog hand om hästarna istället och njöt av lugnet i stallet.

Det är ju ofta lugnt när jag är i stallet eftersom de flesta i mitt stall är tidiga på eftermiddagen och jag, som då sköter mina hästar själv - eget kollektiv så att säga, är oftast där längre än alla andra och blir på så sätt ensam i stallet. Både tråkigt och skönt.. Saknar båda mina stallkompisar som var där på kvällarna.. Det är ju nu vi skulle kunna ha ridit tillsammans eftersom jag har en träningsmässigt redo häst men men... Jag får väl träna själv då..

Teo ska vaccineras imorgon så det blir inte mycket träning i helgen. Däremot ska mamma och jag göra en hel del, t ex ta bort julen i stallet och ta ner lösdriftsskjulet i hagen som vi tidigare har nyttjat - pratade lite med mamma och hon ville faktiskt helst ha hästarna som de är nu och sedan i vår flyttas över till alternativ 2 hagen - en härlig skogshage med massa träd.
Då finns det ingen anledning att ha skjulet kvar i hagen och eftersom inga verkar vara intresserade av att komma till Toftesta så tar vi ner skjulet i helgen.. Så nu blir hästarna på allvar inne-hästar.

Som sagt, planerna ändras hela tiden :-)

Alternativ 2 hagen.. Här med Brana på ena sidan av staket och Kjartan på andra sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar