torsdag 29 maj 2014

Bor lite i limbo..

Då har man blivit husägare då.. :-)

Jag kan säga att de personer som har lämnat huset... har verkligen bara rest sig upp och gått. För det var ett fullproppat kylskåp, fullproppade skafferier, smutstvätt, tandborste och ALLT ALLT ALLT var kvar. Så en dag ägnade jag, mamma, Nilla, pappa, Richard (nillas man) till att tömma hela stugan och städa. För personerna som har bott här, har rökt inomhus vilket innebär röklukt och nikotinsmutsiga väggar, röklukt i alla möbler osv. Jo, jag hade dealat så jag tog flyttstädningen och allt bohag inomhus för jag behövde alla verktyg till huset.. och så kanske jag kunde behålla något.
4 teveapparater fanns det också, samt enormt många basebollträn under sängar, soffor osv.. Undrar om de var lite rädda som bodde här??
Men nu är huset tömt, relativt städat och nu ska vi bara måla väggar och tak. Jag bor i nya huset och sover i det gamla huset.. Lite jobbigt men ändå spännande.

TACK bästa föräldrar för all hjälp (städa, matservice, flytta och slänga möbler, måla, goa råd) och jag vet att ni kommer få fortsätta hjälpa mig en stund till..
TACK Nilla & Richard för städning och tömning av stugan.
TACK Annica och Sofia för städningen.. Sofia hjälpte även till med att kapa telefonlinor, superduktig.

1 kommentar: