måndag 11 mars 2024

Träffat gamla kompisar

 I helgen hände något ovanligt. Jag träffade min gamla barndomskompisar som jag inte har sett på över 12 år! Vi käkade lunch ihop och så blev det en riktig historie-berättelse från alla om vad som har hänt under alla dessa år. Mycket har hänt för oss alla och det var riktigt roligt att träffas. Det roligaste är att ingen av dem såg ut att ha åldrats särskilt mycket, det är häftigt.

Vi kom in på var vi bodde och vad vi gjorde och de kom med en kommentar som jag inte har tänkt på. Mina mål i livet från barndomen var att flytta ut på landet, inte ha barn och jobba med hästar. Det är precis det jag har! Jag bor på landet, jag har inga barn och jag jobbar med hästar (visserligen som hobby men ändå). Rätt häftigt ändå att jag har lyckats nå de målen. 

Inga barn , kan man ha det som mål(?!?) , kanske en del av er säger men jag har aldrig velat ha barn. Redan som liten minns jag att jag alltid sa "jag ska inte ha några barn", det minns jag och det minns även min mamma. Jag sa det tydligen rätt ofta. Det är inget fel på barn, jag älskar barn men jag har aldrig velat ha några själv.

Ridit har jag också gjort. Jag har börjat så smått träna mer metodiskt plus så har jag en träningshäst som kräver en rejäl insats. Det ska bli väldigt roligt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar