måndag 28 oktober 2019

Mycke nu..

Det är så mycket nu så jag hinner faktiskt inte riktigt med att blogga.. Men lite snabb uppdatering..

Teo har fått vila 2 veckor pga att jag har haft mycket på jobbet, dessutom tror jag att han behövde en paus då han har jobbat på väldigt bra under hela året.
Teo njöt av sin vila.. Min bästa stallkompis skötte om honom så bra!
En liten mellangrej blev det dock för Teo, för en helgdag fick min stallkompis kille provrida lite. Han red för ca 1 år sedan på Teo och jag tyckte det var dags igen. Han skrittade, travade och galopperade lite - och ramlade av.. Men allt gick bra och Teo skötte sig strålande. Riktigt bra häst jag har!!

Själv har jag varit på resande fot i Frankrike och träffat lite kunder, alltså jobbat lite. Mycket roligt, väldigt spännande och många nya intryck. Men som sagt, jag gillar inte att resa men gör det om jag verkligen anser att det måste göras.


Ida blev väldigt nöjd när jag kom hem..
Nu har vi börjat träna igen, Teo och jag.. Första dagen var hemsk - travtaktig, stel och ovillig men igår red jag lite på volten och börjar känna igenom honom igen. Han är ingen häst som verkar må bra av att vila för han blir riktigt stel, slö och ovillig efter en paus men som sagt, ibland så behövs det vilas.

Nu ska vi träna inför nästa säsong med allt vad det innebär; Mera aktion, Mera undertramp, Mera villig häst, Mera kondition osv..

Champagne-källare

Klart man var på Moët

Vackert i Nimes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar