måndag 15 juli 2024

Pimpa stallet

 Jag försöker göra stallet så lättbearbetat som möjligt för samtliga och även så pass debatt-fritt som möjligt så ser jag saker där folk börjar muttra om, så gör jag något åt det.

I helgen blev det vattenområdet som fick sig en dust. Jag tog bort en gammal dusch-hylla där det låg allt möjligt från odiskade muggar, diskborstar, disktrasor, tvål, kopplingar till vattenslangar, svinto, svampar och en hysteriskt massa svettskrapor.  Det brukar ju vara så, finns det en tom yta som "ingen" behöver, så hamnar väldig mkt saker där som ingen äger men blir väldigt sur om det försvinner för det var ngns. 

Satte upp krokar med diskborste och disktrasa (med hästens namn bredvid) och så en egen sektion för diskning av porslin och tvätt av händer. Allt som hörde till gemensamma kopplingar av slangar och sånt hamnade på en egen plats och allt annat.. Ja du allt annat får folk ta hand om och lägga i sina egna skåp eller så slänger jag, så hård är jag.

Men jösses så fint det blev och så stort!




Nu har jag börjat rida igen. I lördags blev det en väldigt kort runda på ridvolten och i söndags även där kort men uteritt med stallkompis. Jag behöver ju inte dra på för fullt direkt efter en vaccinering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar