måndag 5 november 2018

Tävling! och Filmer!!


Vilken rolig tävlingsdag det har varit!! Stångberga levererade kan jag säga!! Arrangemanget var bra, anläggningen fin och bra med funktionärer på både framridningen och collecting ring, så man hade koll på när man skulle rida. Funktionären vid framridningen gick dessutom runt och skrek efter personer som inte hade dykt upp vid collecting ring - perfekt!!  Det enda som man kan "klaga" på var att toaletten var i minsta laget, alltså själva toaletten, för den blev full på bara 4 timmar och tömdes visserligen men det tog lite tid.. Toalettrummet i sig var väldigt fint med bra utrymme och våtservetter, handsprit, tamponger, bindor osv.. Väldigt fint.

För min stallkompis gick det utomordentligt bra! De gjorde vad de skulle göra, tölt trav skritt och var sedan klara. Hästen skötte sig galant och utförde sitt jobb väldigt bra. Första tävlingen för de båda. De kom på 4:e plats och fick en fin rosett för arbetet. 4,90 fick de.

Teo och jag på uttagningen gick bra. Han var lite seg så jag fick jobba rätt hårt med tempot men det belönades med 5,90 totalt. Det dök upp lite 7:or i bedömningen på oss!! Men herregud, vad händer?! Vad sitter jag på för diamant egentligen?? Visst, det var en inofficiell tävling men den dömdes av riktiga domare och enligt FIPO-regler.

Efter våra uttagningar så stoppade vi in hästarna och åkte hem med unghästen. Han ska inte behöva stå i lådan hela dagen medan vi väntade på min final, så vi drog hemåt. Det tog ju bara 15 minuter att köra så det var perfekt för unghästen.  Men det var till att vända tillbaka med Teo eftersom jag visste att jag skulle rida någon final. Och det blev A-final för jag ledde finalen!! Wohooo..

Så var det dags med finalen. Teo var taggad och det gick faktiskt väldigt bra. Vi har en del att jobba på men vi kom på andra plats med totalpoängen 6,50. Det var tölten som drog ner poängen men vilka poäng!!

Det är dags för oss att lämna V5 och börja med högre nivåer tror jag..  Lite filmer från gårdagen, klicka på filmen så kommer ni se våra gångarter.

Tölt
 
Trav
 
Skritt
 
Galopp
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar