tisdag 29 augusti 2017

Vila, bushäst

Igår fick hästarna vila eftersom jag var hos tandläkaren och fick en härlig rotfyllning. Otacksamt jobb att vara tandläkare egentligen - man kommer dit nervös och de ska rota runt i en smutsig äcklig mun och efteråt möts de av en besviken betalande kund (eftersom det kostar en hel del).. Trots detta fortsätter de med det de gör.. Jag är mycket tacksam över att ha funnit min tandläkare som jag känner mig trygg hos. 

Hästarna fick komma in lite senare än normalt och sedan lät jag dem vara. De fick en vilodag.. Men jag fick ett meddelande om att en liten busig svart gammal kille stod utanför boxen när hon dök upp på kvällen..


Han har tydligen öppnat dörren (jag har väl stängt den dåligt) och stod där.. tyst och blickstilla i förhoppning om att hon inte skulle se honom. Det är bra tur att jag har en grind framför dem, så de inte kan komma någonstans i stallet OM deras dörrar skulle öppnas (det är det elband som syns i fronten på bilden) .. Säkerhet framför allt!! Hon ploppade in honom tillbaka i boxen och stängde dörren.. Och dörren var stängd när jag kom imorse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar