fredag 18 november 2022

Fortsatt träning och snö

 Det känns lite tomt nu i stallet, trots att det är proppfullt med folk. Denna känsla kommer gå över det vet jag men just nu känns det lite tomt och ensamt. Jag saknar min kompis i stallet.. 

Men! Rida bör man ändå göra, trots känslor, väder och annat. Vädret ja, det var snö på backen nu. Väldigt lite men ändock snö.. 

Teo och jag har hamnat i en svacka så nu har jag backat bandet lite och gått tillbaka till basic. Vi tränar lätt och enkelt, jag tänker mycket på tydlighet, yttertygel, sätet och jobbar massvis med åttavolter, halvhalter osv. Det har gått bra så jag kommer fortsätta med detta under månaden, kombinerat med lite uteritter förstås.

Solfari har en väldigt stark trav har jag noterat. Det är svårt att få till tölten men jag tror att jag kommer träna mer på traven, galoppen så han förstår skänklar, säte, hand och sedan börja med tölten. Jag har ju inte bråttom, det har jag poängterat några gånger tror jag. För jag vill ha en hållbar häst. Det känns som om han har fina gångarter så det här ska bli intressant i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar