måndag 3 oktober 2022

Ny stallkompis!

 3:e gången gillt för denna inflyttning! :-D Första två gångerna blev inställda pga att en av storhästarna fick feber och vi valde att stänga stallet ett tag för att garantera att ingen annan blev smittad. Nu är stallet öppet igen och ingen annan häst fick feber, tack och lov.

Nya hästen hämtade jag och sedan släppte vi ut henne i hagen direkt till vår andra stallkompis häst, som är en valack. Teo och Solfari får inte umgås med damer då de betäcker dem direkt och hamnar i slagsmål mellan varandra så de går numera i egen hage. Stoet gick in i hagen, frustade lite, promenerade iväg, betade lite.. Valacken var helt inne i sitt betande och såg inte ens att han hade fått sällskap i hagen. 

Till slut upptäckte valacken stoet och blev nästan överraskad över att han hade fått sällskap i hagen. De skrittade fram till varandra, lite pip och sedan gick de tillsammans runt i hagen och kollade läget. Stoet bajsade, kissade och rullade och sedan somnade hon vid ett träd. Ja, så dramatiskt kan ett insläpp vara.. 

Både häst och ägare är varmt välkomna till vårt lilla stall och vi hoppas på roliga stunder i stallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar