måndag 2 december 2019

Energi-söndag

Lördagen var en rejäl dag!! Först till stallet på morgonen för att släppa ut hästarna, mocka alla boxar, rigga hösilage och sedan iväg till jobbet. Ja - jag har så mycket att göra så mina vardagar räcker inte till, så då får jag helt enkelt jobba på helgerna också. Men NU äntligen är en tung uppgift klar och jag kan påbörja nästa..  Jobbade hela dagen i lördags med migrän kan jag lova men det var tvunget att bli klart. 
Sedan hem och vila..

Söndagen däremot blev helt magisk!! Vaknade utan klockan, min stallkompis hade morgonfodringen. Gick upp, eldade i kaminen, njöt av morgonsolen, gick omkring och strosade runt hemma i morgonrocken och när Ida väl vaknade, typ 2 timmar efter mig, så satte jag på mig kläderna och så tog vi en underbar tur runt området. Jättemysigt. Sedan iväg för att shoppa lite - vinterskor, slangar, hästmat, mat till mig och så hemåt för att laga lunch, pussa på Ida och så iväg igen till stallet. Där träffade jag mina stallkompisar och vi tog äntligen en tur på grusvägen tillsammans i solen. 

Glada hästar, glada människor och glittrande träd. Allt var så energifyllt med glädje och jag blev så pigg. Efteråt var det dags att väga hösilage för veckan och sedan massa snack och därefter var vi klara för dagen i stallet. Hem och elda i kamin och njuta av kvällen.. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar