fredag 15 oktober 2021

Tävlingstaggad

 Jag noterade när jag red igår att jag har sannerligen börjat fokusera på tävlingen. Det är mer fokuserad ridning, mer tänk i varje moment vi utför, mer finlir.. Det är helt enkelt finslipning inför tävling. 

Tävling undrar ni? Jo, jag har anmält mig till T3 & V2 StormurMästerskapen på Marmatorp i Knivsta den 30/10. Jag blev lite sugen så här på hösten och jag känner till Marmatorp, väldigt bra anläggning och vad den kan erbjuda med tanke på detta förbaskade virus. Jag kan vara ute men ändå sitta bekvämt. Jag kan gå in och vara lite för mig själv där inne när jag värmer mig samt otroligt skönt med många och fina toaletter. 

Teo går bra på Marmatorp så det ska bli intressant att se vad vi får för poäng. OM vi inte strular till det för mycket tror jag att vi hamnar runt 5,5.. Inte jätteok men jag tror domarna kommer döma åt det hållet. Visst, jag vill vinna (det vill jag alltid) och det skulle vara kul att bli StormurMästare igen (vann med Brana 2012, om jag inte minns fel) men det är just tävlandet jag vill komma åt nu. Den här hästkänslan och det faktum att vi är ca 40 personer som tänker/känner/lever häst. Det är en underbar känsla.

Så i nuläget är det tävling i mitt huvud..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar