tisdag 24 november 2015

Ny uppdelning i hagarna

Då har vi ägnat helgen åt en massa saker..  Först och främst byggdes hagen om under fredagskvällen i pannlampans sken.. Kjartan behövde komma UT ur hagen för att sluta betäcka damerna och alla damer planerades att släppas ihop (igen), fast den här gången utan lille gubben.

Hästarna fick sova inne under fredagen för på lördagen var det dags.. Alla 5 hästar plockades ner till hagarna och Kjartan fick komma in i sin hage med massa mat och vatten och brudarna kom in i sin hage med massa mat och vatten..

Nog blev han lite besviken över att inte få gosa med Brana men han accepterade läget som den gentleman han är och började äta på sitt hö istället..


Damerna var mycket nöjda att få gå tillsammans och Brana+Kria hittade kärleken.. 

 Gänget byggare i morgonsolen
Underbar lördagsmorgon.. 

Medan jag då hade roat mig med att bygga hage under fredagen och studerat hästarna under lördagsmorgonen hade mina föräldrar och moster eldat upp ALLT ris på min tomt. Underbara föräldrar och moster.. Fantastiskt.. Rent på tomten.. 

Senare på lördagen tog vi in hästarna och red en liten sväng.. Likaså söndagen kom de in på morgonen och vi red en liten sväng.. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar