fredag 13 november 2015

Ekorrhjulet fortsätter att snurra..

Inte mycket att skriva om just nu.. Jag går upp på morgonen, klär på mig, åker förbi hästhagen, ibland fodrar jag, ibland fodrar jag inte, arbetar på jobbet, byter om till hästkläder, åker till stallet, sköter mina hästar, rider, fodrar ibland, ibland fodrar jag inte, åker hem, lagar mat till Ida, duschar, tittar på teve, sover..

Så ser mina dagar ut i nuläget. Det är mörkt när jag åker hemifrån, mörkt när jag kommer till stallet, mörkt när jag kommer hem igen.

Brana går bra, Kjartan mår bra, Ida mår bra.

Det bästa är att jag har hittat maten till Ida. Hon äter numera en kombination av hund-burkmat.. Royal Canin veterinary diet - ääälsklingsmat för Ida. Hon är helt hysterisk när hon hör burken. Och sedan är det då människo-mat på kvällarna, vilket hon också gillar mycket.  Så nu äter hon bra och har mycket mer energi än när hon åt torrfoder.

Nu har jag börjat pynta hemma.. sakta men säkert. Jag älskar julen med snö och ljus så jag har börjat sätta igång utomhusbelysningen. Underbart när det glittrar så fint hemma, jag gillar små söta ljus med nätt belysning så det är många led-slingor överallt..  Den 28:e åker allt pynt upp inkl julgran och sedan är jag REDO för julen.. Varför jag sätter upp allt så tidigt?? Varför ska man ha så mycket julpynt och mys när man "bara" har det runt julafton?! Nää, jag sätter gärna upp det till 1:a advent och sedan njuter jag av allt fram till 20:a knut..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar