måndag 15 juni 2015

Blev inspirerad..

Jag läste en gammal stallkompis blogg och jag blev sååå inspirerad. Hon har varit en supersmal, supertunn, omusklad människa när jag senast såg henne men hon har ändrat livsstil. Hon har börjat träna för fulla muggar och nu är hon vältränad, stark och frisk.

Såå. Nu banne mig ska jag också försöka.. Jag är verkligen ingen träningsmänniska men ska jag och Brana kunna prestera på max i maj nästa år så måste jag nog ta och träna, och på det sättet gå ner lite i vikt och få lite bättre muskler. Det som är viktigast är förstås mitt flås och min styrka.

Så, jag ska väl försöka få tummen ur det berömda stället och försöka hitta något som är min grej.. Springa är inte så roligt, gå på gym känns fruktansvärt onödigt när man har naturen precis utanför dörren.. Jag får nog hitta en sträcka som är lagom lång och sedan börja gå/småjogga och kanske cykla litegrann.. Får väl köpa lite bra träningskläder först, skor särskilt.

Slut på kakao-bollar.. 

3 kommentarer:

 1. Jag har börjat träna för PT i grupp. Blir inte lika dyrt då. Gruppen kör utomhus, året runt. Använder trappor, bänkar, räcken, gräsmattor, grusvägar osv. Alla övningar och idéer kan man ta med hem och ge sig ut själv i sin omgivning. Har aldrig gillat jogging men på dessa träningar joggar vi lite, så lite så jag blivit sugen på mer. Får enorm kondis och massor med styrka. Skit kul. Kolla om det finns något liknande i din närhet. Sök på Outdoor crosstraining eller powerpass. Jag vill inte gå in och träna i sommarvärme och detta blev en bra lösning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter vettigt.. Ska i alla fall börja göra annat än att "bara" rida..

   Radera
 2. You go! Jag haaatade att springa, men bleev helt beroende av det! Vilken kick efter en joggingtur! Dock sätter min fötter lite stop för det i dagsläget, tyvärr...
  Sedan har jag använt en 7-minutes training -app som jag köpte i appstore för 22 kr. RIKTIGT bra!

  SvaraRadera