fredag 24 juli 2015

Tävlingssugen

Jösses så otroligt tävlingssugen jag är!! Nu när Brana är jättefräsch så är suget värre än någonsin och jag tackar mig själv för den insikt jag hade i början på året.

För jag är nämligen inte medlem i någon lokalklubb det här året och inte heller har jag någon tävlingslicens.. Detta gjorde jag för att jag inte skulle tävla det här året, jag tycker tidningen Islandshästen inte har så mycket roligt att läsa längre plus att det finns inte så mycket annat som lokalklubbarna erbjuder förutom rabatterade anmälningsavgifter vid tävling.
Så varför skulle jag vara medlem det här året??

Och tur är väl det.. För om jag hade varit medlem hade jag nog krängt ut mig på en tävling i höst. Jag är såå tävlingssugen!!

Stormur (som jag oftast är medlem i) kostar 530kr att vara medlem - jag tror den billigaste lokalklubben är 400kr och sedan kommer tävlingslicensen på det, för mig är det 750kr.. Så totala summan per år bara för att jag vill tävla är: 1280kr.. Sedan tillkommer då själva tävlingarna med allt vad det innebär och summan per år brukar sluta på ca 20 000kr (box, bensin, anmälan, boende)..

MEN! För att dämpa suget lite så följer jag med Nilla & Svipa på deras Geadingakeppni SM-kval i Norrköping. Väldigt få kval det här året, 10st och den som är högst upp är Riddarhyttan (1 tävling) annars är nästan alla i södra Sverige och suget på geadingakeppni är inte alls som föregående år.
Ska bli väldigt kul men det faktum att det tar ca 2.5 timme att komma dit, samt att hennes klass börjar 08:30 gör att jag ifrågasätter det hela. Nåja, man kan sova på tävlingsplatsen..

Rapport om detta kommer på måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar