tisdag 13 oktober 2015

Mörkret och kylan är här..

Nu går man där igen.. Med långkalsonger och mössa/vantar och pannlampa.. För svalt är det och mörkt är det. Men vad gör det? Jag har en bra pannlampa som lyser upp mycket samt varma sköna kläder så för mig gör det ingenting.

Pållarna har fått på sig traktbrodd nu också eftersom vår hovis kommer inte förrän i slutet av november och det har redan varit frost i hagen och halkigt..  Vi har nog fyllt badkaren för sista gången det här året för slangarna var frusna långt in på dagen, dags att ta fram thermobaden.

Vår ridvolt just nu är gudomligt bra, antagligen för att ingen djupharvar den så mycket. Brana & Jag jobbade på där med volter, skänkelvikningar och alla möjliga ridvägar. Vi hade lite kul också för Nilla & Svipa red där också och helt plötsligt red vi en liten pas de deux (spegelridning).. Mycket roligt med alla såna små moment och precisionsrida tillsammans med någon.

En rolig sak är att Helene´s (vår nya stallkompis) hästar är nu helt friska - har varit lite knackiga & haft equiterapeut på dem - och hon får nu börja sätta igång båda på allvar. Superroligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar