torsdag 5 mars 2015

Hovis & IKEA

Ja, så var det dags för hovslagaren då.. Han dök upp, hästarna var inne ca 20 minuter före och jag torkade hovar, ben, kratsade, borstade.. Hästarna tyckte nog att det var rätt skönt att komma in. Kjartans hårrem rasar i högtempo nu så det blev en del borstande.. 

Brana skötte sig utmärkt med hovis, med en höpåse framför näsan och fick nya skor. Inga snösulor, inga broddar så nu är det sommar enligt mig. Brana är sommarskodd!! 

Efter denna härliga stund med hovis, alltid lika roligt när han kommer, så drog jag vidare till mamma & pappa. Vi skulle till IKEA för lite vårinspiration. Roligt att gå på IKEA med mamma och vi är såna som går och petar på allt, sitter på alla stolar, soffar osv och kollar in allt. 

Jag skulle köpa en kalender, dock inte på IKEA men i närheten och ett par gummistövlar men kom hem med 25 meter spetsgardin (som ska bli insektsnät ute på gångbron) samt 3 saxar..
 Hmm? Hur gick det till??

Sedan hade jag myseftermiddag hemma hos mina föräldrar där vi tittade på gamla kort från våra turer med hästarna - roliga bilder.. Mindes hur det var på alla turer vi har ridit och tittade på familjekort osv. Det var härligt att prata igenom allt.. 

Vidare tillbaka till stallet på kvällen och fodra och sedan hemåt med mina IKEA-fynd.. Nu ska här sys insektsnät!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar