lördag 15 februari 2020

Stormurs årsmöte

Idag var det möte!! Stormur, som jag är medlem i, hade årsmöte på Såstaholm. Jag är även medlemsansvarig vilket innebär att jag tar hand om alla ca 450 medlemmar på IdrottOnLine, ser till att alla får sin information varje årsskifte, betalningsinformation och löser även problem med IdrottOnLine, Indta och andra bekymmer medlemmar kan få. Och det är inte få problem inte! Jag sitter ibland många kvällar med chatt, mobilen och får logga in och lösa än det ena, än det andra åt medlemmarna, men det gör jag så gärna.

Men! Årsmötet var det. Visserligen var det mestadels standardmöte med snack om ekonomin föregående år, budget för i år, vad styrelsen har pysslat med under 2019, deras tankar inför detta år osv. Men det var en del medlemmar som hade väldigt smarta ideer..

T ex att man som tävlande MÅSTE vara funktionär på samma tävling. Eller att man får förtur på att anmäla sig genom en kod för att logga in på anmälningssidan OM man har varit funktionär på tävling. Mycket smarta ideer eftersom det ofta är problem med brist på funktionärer.. Konstigt då tävlingarna alltid är fullbokade på 5 minuter.. Alla vill tävla men få vill ställa upp som funktionärer.

Det var också en som sa att Stormurs lokaltävlingsplats var en ganska dålig plats, långt bort och att en hel del vill byta klubb bara på grund av detta. Visst, det är en lite gammal plats med hage långt ner där man inte kan se tävlingen, framridningen är ganska ojämn, banan är ganska ojämn men det är en populär plats och väldigt familjär. Jag tycker dock att många vill tävla där, just för att det är så nära och centralt. Tycker det är klokt att Stormur har två tävlingsplatser, både Husbyöhn och Toftinge.

Det jag också kände var att många ville diskutera olika saker, som vanlig ridning, foder, tappsko osv men tyvärr fanns det inte tid till det då dagordningen behövde avslutas och sen skulle det fikas på Såstaholm och sedan skulle en person hålla föredrag. Det var helt enkelt för tajt om tid. Jag ska ge förslag om att ändra ordningen så att vi börjar med fika (eller varför ens ha separat fikastund?) och sen köra mötet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar