torsdag 13 juli 2017

Konsten att klämma in massvis på en dag

Pihuu, vilken dag igår..  Det blev sent och det är bara min förtjänst. Jag tillhör nämligen kategorin: "Kan inte sluta förrän allt är klart" vilket har sina för- och nackdelar.

Släppte ut hästarna igår och noterade att hagen börjar verkligen bli tom på gräs samt sönderbränd - snälla regn, kom nu och kom ordentligt och kom länge.. Sedan jobbade halva dagen för att sedan åka till föräldrar och lämna Ida. Tog med mig mamma som ersättare för Ida och så drog vi till IKEA där vi botaniserade oss (som alltid).. Börjar tycka att Ikea-personalen borde känna igen oss eftersom vi är där så ofta.

Köpte lite prylar och sedan tillbaka till föräldrar för en liten fika och sedan iväg till stallet. Mockade, tog in hästarna, borstade av båda ordentligt. Drog sedan iväg med Teo på en träningsrunda på en kort grusväg, så det blev massa fram och tillbaka ridningar. Tölt, tölt, tölt stod på schemat. Han vixlar lite, flamsar runt med alla 16 ben (!?, känns det som) och tappar fokus men när han väl blir varm i kroppen så blir takten bättre och bättre. När det gick som bäst - slutade jag. 
Spolade av honom, gav dem kvällskäk och sedan drog hemåt. Då var klockan runt 20..

Packade ur bilen, åt lite kvällsmat och sedan började det. Packade upp madrasser, så de får "lufta sig" i 72 timmar (ikeas rekommendation) och så dags att skruva. Och jag skruvade, spikade, satte ihop.. När klockan till slut var runt 23 var jag klar med allt -  nya kuddar på soffan, 2st fina byråer på altan, pimpa pimpa så det såg fint ut..  


Just ja, man ska laga lunch till sig själv för dagen efter. På med lite pasta och så göra matlådan. Duschade, borstade tänder, kissa voffe.. Till slut -kom jag i säng.

För att gå upp 04:45.. Wopppieee!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar