onsdag 2 juli 2014

Gröna ärtor och trav på åttavolt

Damaskerna jag köpte från Hööks var väl sisådär så jag fick tänka om på att kyla Branas ben.. Radital kylgelé är jättebra men jag vill ju kyla sådär enormt när jag är där.. Såå, varför inte gå tillbaka till "som man gjorde förr i tiden"?? Jag köpte en påse frysta ärtor, det kan man ju alltid äta upp senare och satte på Branas ben.. Det kylde peerfekt! Efter stallet åkte jag och inhandlade istärningspåsar, såna där små som är formbara och ikväll ska benet kylas med IS. Optimala är ju att frysa med kallt rinnande vatten men när man har en häst som absolut INTE tänker få vatten på sig, hon är inte ens förtjust i regn, så får tänka om.
Is blir det och så får vi se om det kyler tillräckligt.

Kjartan fick jobba igår. Han ser väldigt fin ut med sin glansiga päls, goa hull och glada karaktär. Vi tog oss ner till ridvolten där vi övade trav i djup form på åttavolter, med lättridning från mig. Han var mjuk, balanserad, väl fokuserad på vad jag bad om och hade den där långsamma traven med fjädring. Underbart.. Vilken duktig 28-åring han är!!!!

Hemma målades hallen, sista lagret och nu kan jag faktiskt säga att vardagsrum/matplats, sovrum, extra rum och hall är helt klara.. Nu är det bara kvar att sätta kakel på toan, golvmatta, installera tvättmaskin, toalett, måla kaklet i köket och sen är jag helt klar med allt inomhus. Då ska fokus gå över till altan och sen utomhus. Mycket att göra där hemma,...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar